Υλικά:
- 1 σελινόριζα κομμένη σε κύβους
- 3 καρότα τριμμένα
- 3-4 κλωνάρια σέλερι ψιλοκομμένο
- 3 πράσα κομμένα σε ροδέλες
- 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 μεγάλη πατάτα κομμένη σε κύβους
- 1 ½ λίτρο νερό
- ¼ κούπας ελαιόλαδο
Για το γαρνίρισμα
- Μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 3 κουταλιές σούπας στραγγιστό γιαούρτι
Εκτέλεση:
Βάζουμε όλα τα υλικά στην κατσαρόλα, τα βράζουμε μέχρι να ψηθούν και τα αλέθουμε στο μπλέντερ.
Σερβίρουμε τη σούπα με λίγο γιαούρτι και την πασπαλίζουμε, αν θέλουμε, με λίγο μαϊντανό.
No comments:
Post a Comment